WASTECONTROL

SIMPLICITY

Det er ikke kun et strålende, fuldautomatisk affaldssensorsystem - det er en markant FORBEDRING for dig og for vores miljø….

VORES
PRODUKTER

Vi synes, at det er en rigtig dårlig ide, at tømme TOMME CONTAINERE - altså, at TØMME LUFT....Vores MÅL er at INSPIRERE til overvejelse og optimering med det formål at undgå unødvendige
ressourcetab, hvad enten dette er af økonomisk, tidsrelateret eller miljømæssig karakter.

VI KENDER DENNE BRANCHE - FORDI

VI HAR MANGE ÅRS DIREKTE ERFARING
FRA AFFALDSBRANCHEN

Vores MÅL er at INSPIRERE til overvejelse og optimering - med det formål at undgå unødvendigt spild af ressourcer, hvad enten det er økonomisk, tidsmæssigt eller miljømæssigt relateret. edu.uk-foundation.com

Vores mål er, at det sker sammen med DIG! WASTECONTROL har udviklet og producerer et unikt fuldautomatisk affaldssensorsystem. Dette system sikrer nu sine brugere betydelige økonomiske besparelser, store miljøfordele med reducerede CO2- og NoX-emissioner, tung trafikreduktion og tidsbesparelser med kontrol og effektiv containerhåndtering og -overvågning.

OPTIMERING ER IKKE KUN EN ØKONOMISK FAKTOR -

DET ER MEGET MERE..:

 • REDUCEREDE omkostning til tømning
 • REDUKTION af den tunge trafik
 • REDUKTION i bl.a. Co2 udledning 
 • FORBEDRET SUNDHEDSMILJØ ved reduktion af NoX-værdier

WASTECONTROL-sensorsystemet garanterer dig et bedre overblik, mindre arbejde, miljømæssige fordele, reduktion af tung trafik og betydelige besparelser.

  KONTAKT

  Information

  Hovedkontor

  WASTECONTROL ApS
  Nordre Strandvej 144A
  3140 Alsgårde
  Danmark

  Telefon

  + 45 31 31 00 99 # 3

  Mail