VI KENDER DENNE BRANCHE - FORDI

VI HAR BESKÆFTIGET OS MED AFFALDSBRANCHEN I EN ÅRRÆKKE:

Vores MÅL er at INSPIRERE til overvejelse og optimering - med det formål at undgå unødvendigt spild af ressourcer, hvad enten det er økonomisk, tidsmæssigt eller miljømæssigt relateret.

Vores MÅL er, at det sker sammen med jer !

SÅ - LÆS NU VIDERE...

WASTECONTROL er en førende dansk produktion og udvikling IOT - Internet of Things - virksomhed, der opererer med Smart City-løsninger og med hovedfokus på automatiserede affaldshåndteringssystemer.

WASTECONTROL har udviklet
og producerer et fuld-automatisk affaldssensor system - også kaldet en fuldautomatisk FYLDEMELDER

Dette system giver brugerne
Væsentlige økonomiske
besparelser
Markante miljømæssige
optimeringer med reduktion
af Co2 og NoX emissioner
Reduktion i den tunge traffik
Tidsmæssige besparelser med
kontrolfunktioner og effektiv container
håndtering samt monitorering.

Vi har kombineret

vores dybe og brede direkte praktiske, professionelle erfaring

med logistik, inden for affaldsindustrien sammen med højteknologisk know-how inden for IoT-koncepter - for at gøre det muligt for os at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere de mest optimale container afhentnings- og overvågningssystemer på markedet.
Dybest set er det simpelt: Vi vil sikre vores samarbejdspartnere optimeringer - uden at gå på kompromis med service og levering.

WASTECONTROL er plaseret i København, Danmark. Det er også her, vores produkter fremstilles ved hjælp af genanvendte og miljøvenlige materialer - selvfølgelig. Vi sælger WasteControl-systemet gennem et internationalt netværk af partnere/distributører.

Hvis du også vil bidrage til at reducere det unødvendige og ekstravagante ressourceforbrug, der finder sted i affaldsindustrien - og samtidig spare penge - så… ..