WASTECONTROL - den miljøvenlige

fuldautomatisk sensorsystem til affaldsspande og / eller beholdere af enhver slags - og i enhvert miljø!

Fyldemelder systemet bruges til styring, optimering og overvågning af alle typer containere.
Vores sensorer bruger enten ultralyds- eller optiske måleteknikker, og de har en unik fleksibilitet, der gør det muligt for os at kalibrere målingerne i 3D for at dække forskellige størrelser og typer af containere. Sensorerne fungerer på forskellige netværk som NB-IoT, LoRaWAN, GSM eller WiFi (med separat router).

Systemet er "Made in Denmark" med en høj grad af miljøvenlig behandling, kvalitetsproduktion med ISO 9001 og 14001 certificeringer og anvendelse af genanvendelige materialer, hvor det er muligt.

Det har været af den ultimative betydning for os at skabe et system, der ikke kun er af høj kvalitet og brugervenligt, men som også har egenskaber som fleksibilitet med både forskellige affaldstyper og containertyper, 3D-målinger, sensorkalibrering til den specifikke type container eller plastpose, holdbar, langvarig livscyklus, lille og smart nok til at blive brugt i alle typer miljøer - og naturligvis alt dette til en pris, hvor du helt sikkert sparer penge.

waste sensor

SÅ - vi har brugt vores erfaring fra mange år i affaldsbranchen - og udviklet et komplet og unikt system bestående af:

SENSORER
som registrerer rest-volumen i alle forskellige former for containere eller affaldskurve
DATABASER
gemmer og håndterer krypterede data og består af et automatisk system til tømnings-anmodning, der registrerer enkeltcontainerdata, afhentningstider, indholdsniveau og lagrede historiske data på en ugentlig / månedlig / årlig basis. Data kan automatisk overføres via API- eller .jason / .csv-filer til din egen backend eller webbaserede platform
App's
til at sikre let og problemfri opsætning, monitorering
og logistik planlægning

Sensor setup APP (iOS & Android)

waste sensor system app

Logistik APP (iOS & Android)